sâmbătă, 16 octombrie 2010

Trucos

Uite cum trece timpul !
Azi mi-a venit sa ma uit la pozele de nunta, care nu sunt nici foarte multe si nici profesioniste, pentru ca totul a fost la repezeala in acel moment, nu am avut fotograf angajat, doar cativa amatori, iar eu, cam 80 % din poze habar n-am cum au fost facute, dar au iesit. Stiu doar ca am avut o nunta minunata, eu nu am simtit stresul ca si cum nu as fi fost mireasa, m-am distrat bine si am fost foarte calma.
Apoi m-am uitat peste "evolutia" Dianei. Cred ca de mic bebe a avut personalitatea ei, de fapt stiu ca se naste fiecare cu ea, dar vreau sa spun ca ea si-a aratat-o de la inceput. Acum , ca a mai crescut si ne putem intelege aproape de-a binelea, e si mai puternica din fire. Incepe sa ne joace pe degete, face trucuri, are activitati imaginare in care ne antreneaza si pe noi si e tare smechera.
Ea are o bona straina, adica e spanioloaica  si draga de ea inca nu a invatat vreun cuvant in romaneste si chiar daca ar sti, probabil  i-ar uita repede semnificatia. Presupun ca nu ii poate face toate mofturile Dianei si cateodata sunt pe fronturi contrare: de exemplu, Diana se incapataneaza sa-si puna pijamalele si ca un fel de razbunare ii zice cate ceva in romaneste. Daca e intrebata ce a zis, raspunsul e "nu stiu". Adica cum?!? Bineinteles ca stie foarte bine, dar se joaca cu cuvintele.
Astazi , intr-un anumit moment aveam nevoie disperata de telefon si ea il ascunsese undeva. Raspunsul acelasi: "nu stiu". Si apuca-te de cautat telefonul. Dupa bun timp pierdut , fara rezultat, imi pica fisa :  locul unde pitise niste scoici pe care le luase din vasul ornamental zilele trecute: in cosuletul caruciorului ei de papusi. Ma uit acolo si ACOLO ERA, pe langa un snur de la pantaloni, alta scoica , o hainuta de la un bebe papusa, doua mingi micute si doua Hello Kitty luate de pe raftul de jucarii. Si nu va inchipuiti ca acel cosulet e mare, e doar cat o cutie cu latura de 15-17 cm, dar ea reuseste sa inghesuie tot acolo, iar deasupra mai pune si rucsacelul cu ustensilele de consultatie de papusi.
Mi-e frica ca in curand isi va da seama ca i-am descoperit ascunzatoarea, cine stie unde va fi urmatorul loc misterios!!

4 comentarii:

  1. tre sa fii incantata ca ai o fata asa strangatoare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha!Foarte tare!Sunt atat de dulci,in inocenta lor.Chiar daca uneori o chestie de genul asta pe noi ne poate aduce in pragul disperarii.Eu am patit-o de cateva ori,tot cu telefonul,care intre timp se mai si descarcase.Pana la urma ,tot ea mi-a aratat unde-l pitise.
    Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dulce e.Inseamna ca eu sunt norocoasa,inca imi aduce lucrurile pe care le ia si le pune stie ea unde.Tinand cont ca fetita mea inca nu vorbeste,desi are 1 si 9 luni impliniti azi.O zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim de vizita, Beatrice, hihi, vine si timpul tau la ghidusiile fetei, stai linistita. pupici

    RăspundețiȘtergere