sâmbătă, 18 decembrie 2010

Fiesta de Navidad

"Navidad, Navidad , dulce Navidad...!" e un colind spaniol care imi place cum suna si ar mai fi cateva, dar nu foarte multe, raman la cele ale noastre si chiar si cele americanesti, imi plac.
Miercuri a fost ziua de serbare a Dianei: au participat doua clase, a ei, mai maricei, si una , cu un an mai micuti .Au fost imbracati in : Fecioara,  Sf. Iosif, regi  magi (cei cu darurile), ingerasi , pastori si pastorite. Pruncul Iisus a fost un bebe-papusa, putin cam dezbracat, dar e normal, doar nu s-a nascut cu hainute, nu?!-ca sa puna pe vreunul din clasa era deja cam maricel pentru a fi nou-nascut.
Spun asta, pentru ca in urmatoarea zi, cand au facut alte doua clase serbarea, pruncul a fost chiar o fetita de vreo 4 lunisoare, statea foarte cumintica acolo in hamac , imbracata ca un ingeras, scumpa tare.
Copiii s-au purtat foarte bine, au fost ascultatori, au cantat colindul si s-au "fatait"pe ritm.



2 comentarii:

  1. Mai,ce domnisoara draguta !Si vesela, pe deasupra!Bravos,frumoasa sebarea!Avem si noi luni,dar anul asta cred ca va fi ceva mai modest,fara prea multe costume...mai de criza.Va pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere