miercuri, 29 decembrie 2010

Multumiri

In prag de an nou, ma cuprinde nostalgia pentru timpul ce a trecut , imi vin in minte amintiri frumoase, placute, calde si pline de seninatate.
Nu regret prea multe si sunt multumita de realizarile facute, poate pentru altii de mai mica importanta, dar de mare insemnatate pentru mine.
Nu stiu a folosi exprimari pompoase , nici citate extrase , doar cuvinte ce redau sentimentele mele reale.Sunt fericita cu ceea ce am si multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a indeplinit si dorintele care erau cumva secrete ale mele;  multumesc lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat alaturi pe cel ce-mi este sot si tata pentru darul nostru pretios numit Diana.
Sotului ii multumesc ca mereu mi-a fost alaturi, m-a sustinut, m-a ascultat, m-a sfatuit, m-a mangaiat, mi-a sters lacrima, mi-a zambit, m-a imbratisat, mi-a implinit vise si sper, cu toata fiinta mea, ca de toate astea, sa am parte multi ani de-acum inainte. Ii multumesc ca exista si pentru ca este este cel mai bun tata.
Si totusi in cuvinte nu incape toata recunostinta mea si mi-as dori ca faptele sa o spuna , mereu sa am  capacitatea  de a demostra.
Imi doresc sanatate pentru toti trei, sa fim mereu o familie unita si implinita si "Cineva acolo Sus" sa ne iubesca si de-acum inainte!

4 comentarii:

  1. Sunteti o familie minunata!Sa aveti parte de tot binele din lume in 2011 si in anii ce vor veni!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos ai exprimat:)
    LA multi ani, un An Nou Fericit si implinit alaturi de toti dragi tie.

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI si la cat mai multe momente frumoase,multe bucurii,iar dorintele sa se implineasca toate.Pupam fetele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumos spus!!! Dumnezeu sa va dea sanatate si tot binele din lume! Diana e un inger de copil1 Cred ca ar trebui ca toti sa ne amintim ca avem de ce si cui multumi. Cat despre citate extrase...cine isi da citate in propriul jurnal, fie el si on-line? Numai bine tie si Dianei!
    Maria

    RăspundețiȘtergere