duminică, 12 decembrie 2010

Romanesti vs englezesti

Astazi am vazut multe videoclipuri de Craciun , in engleza si Diana deja a inceput sa fredoneze jingle bells sau imi spune "mami, pune-mi ala cu miki si meri chismas". Ii plac cum suna , mai ales daca aude vocile renumitelor personaje din clubul lui Mickey si il recunoaste instant pe Doland (schimbul literelor ii apartine). Facem tot posibilul sa gasim cumva si sa avem in calculatorul nostru renumitele colinde , iar daca ar fi si cu videoclipuri, ar fi genial.
Multele colinde romanesti ce le aveam  , nu stiu cum s-a facut de s-au pierdut si acum speram sa le adunam din nou, desi Diana nu e deloc o fana a lor, dar poate in timp ce e ocupata cu altceva, o sa-i gadile auzul si ii vor placea.
Am pregatit si o mini-felicitare facuta manual pentru Seño de la gradinita , in ziua serbarii o va primi din partea Dianei.

4 comentarii:

  1. Copiii au preferinte mai multe,nu ca noi.Creste si o sa-i placa si cele romanesti,sunt convinsa.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana,iti recomand 2 personaje haioase rau.Copilasii mei sunt fani Gummy Bear si Cazy Frog.Iti pun linkuri catre 2 clipuri de sezon.
    http://www.youtube.com/watch?v=NZToiNnA6Sc&feature=channel

    http://www.youtube.com/watch?v=2P19lA6dTe4

    Sa-mi zici daca i-au placut Dianei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi mult, Oana, i le-am pus, al doilea nu a mers dar am gasit asemanatoare, si apoi ne-a descarcat tati multe colinde romanesti, albumul Cleopatrei stratan si cateva vodeoclipuri de Craciun cu personajele Disney.I-au placut cele ce mi le-ai dat, dar tot mai voia, a ramas singura la calculator si si-a mai pus cateva din youtube cu ursul verde.

    RăspundețiȘtergere
  4. There are only two things a child will share willingly -- communicable diseases and his mamma's age.
    Benjamin Spock

    RăspundețiȘtergere