sâmbătă, 11 decembrie 2010

Confuza

Oh, atata timp, n-am avut deloc chef de scris, nici inspiratie, nici motivatie.
Zilele au trecut fara notificari, obisnuite, banale, din cauza timpului urat.
Am stopat si lucrul manual pentru Craciun, nici macar nu stiu cum a trecut timpul. Parca as fi hibernat si m-am trezit acum, cand mai e putin timp pana la sarbatori, dandu-mi seama ca as putea sa ma bucur de ceea ce am si ce ma inconjoara, ca nu ar trebui sa mai las timpul sa treaca fara folos, sa profit de fiecare moment cu tot ce imi aduce el si sa vad partea buna a lucrurilor.
Am fost si preocupata si in acelasi timp trista, incepe sfarsitul unei perioade - de ce nu, frumoasa - din activitatea mea , dar poate ma asteapta o schimbare de care aveam nevoie, care sa ma faca sa plutesc si sa radiez.
Uneori avem nevoie de un imbold care sa ne trimita un pas in fata , iar facand pasul sa te poticnesti si sa ramai tot pe loc sau sa fie unul ce depaseste o granita. Eu am speranta, dar in acelasi timp si temerea, ca pasul sa fie un mare salt.

6 comentarii:

  1. Toti trecem prin pase proaste,dar bine ca a trecut.Mi-ai starnit curiozitatea cu schimbarea,cred ca e de bine,nu?Pup fetele frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bea, inca nu am facut schimbarea...asteptam si o sa decidem mai tarziu.Iar pasa proasta nu a trecut, e vorba despre servici, dar va aparea altul, sper.Suntem sanatosi, impreuna, fericiti, asta e tot ce conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa fiti sanatosi ca pasele proaste vin si trec si se suporta mult mai usor cand este sanatate si armonie in casuta ta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare schimbarea asta care te face sa plutesti si sa radiezi sa fie un bebe 2?Pupam sa treaca supararile!Hai,sus moralul,vin sarbatorile!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mariana,mosul este darnic ,iar acum te-a auzit sigur si-ti v-a indeplini dorinta cu serviciul.Ai sa vezi!Cat despre schimbare si eu am gandit ca Oana,dar nu am mai zis.Te imbratisam si te pupa Karina sa treaca supararile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fetelor multumesc, nu e vorba de bebe 2, e faza cu serviciul, care m-a demoralizat, poate ma obisnuiesc.
    Multumesc Karina pt pupic si celorlalte.
    Am cam derutat lumea cu postarea, aveam o invalmaseala in cap!!!!

    RăspundețiȘtergere