joi, 20 ianuarie 2011

La cei 3

anisori, Diana stie suficient cat sa inteleaga si sa se faca inteleasa.
Stie ca e  ziua ei, abia a asteptat sa le ofere colegilor de la gradi micile atentii care sa le indulceasca ziua si sa le aminteasca ca au avut-o colega. Desi cu gatul "facut zdrente" din cauza tusei si vocea ragusita, a mers sa-si indeplineasca datoria fata de prietenii ei mici., chiar daca apoi s-a poticnit si a suferit din cauza durerii, culminand din nou cu o vizita la medic.
In pofida acestui fapt,  iti dorim sa ai o zi minunata, draga noastra fetita; viata sa-ti ofere suisuri cu bucurii , iar la coborasuri sa ai mereu fruntea sus. Dumnezeu sa te aiba mereu in paza si sa-ti lumineze calea spre fericire!
LA MULTI ANISORI SANATOSI, IUBIREA NOASTRA!

8 comentarii:

 1. La multi anisori, fetita scumpa! Te cunoastem atat de bine, de parca ai fi surioara noastra, a Elizei...Te imbratisam tare, tare!
  Sa cresti mare si sanatoasa!

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani, Diana! Sa-ti fie viata numai un suras! Te imbratisam!

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani, Diana! Sa cresti mare, mare, mare, sa fii sanatoasa si iubita, norocoasa si fericita. Va pup cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi ani si din partea noastra.Sa fie prietena buna cu sanatatea si norocul,care sa ii surada mereu.Va pupam cu mult drag.

  RăspundețiȘtergere
 5. La multi ani!
  Sa aiba mereu parte de tot ceea ce isi doreste si sanatate multa ii doresc, sa se faca bine cat mai repede.

  RăspundețiȘtergere
 6. La multi,multi ani fericiti si din partea noastra!Sa fie sanatoasa si norocoasa in tot ceea ce face!Va imbratisam cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 7. multumim frumos tuturor si urarile vi le intoarcem de asemenea

  RăspundețiȘtergere
 8. La multi si fericiti ani pentru puiuta voastra si voua multa putere sa ii stati alaturi sa o sprijiniti si indrumati. Ce minunata varsta e aceea de 3 anisori!

  RăspundețiȘtergere