vineri, 14 mai 2010

10 placeri....cel putin

Diana e la varsta curiozitatilor, a placerilor interzise, a neascultarilor, a negarilor (fetita care l-a luat pe "nu" in brate), a incapatanarii, a tipetelor, a formarii personalitatii.
Distractiile ei sunt numeroase, insa care plac sau care displac celorlalti.

  1. Ii place sa sterpeleasca servetelele umede si sa stearga gresia, mobila, papusica sau sa te traga de nas pana ce iti vin lacrimile in semn ca ti-l curata.
  2. Ii place sa incep cantecelele de ea stiute pentru ca apoi sa le fredoneze pe limba ei ori sa le continuam impreuna.
  3. Nu refuza pufuletii la nici o ora si mai nou guma de mestecat cu aroma de capsuni ori chupa-chups-ul.
  4. Adora iaurtul de cocos, iar cand se satura isi infinge degetele in pahar si intinde totul pe masa.
  5. Ii place apa care "pisi", adica cea carbogazoasa, care pisca.
  6. In fiecare zi pune pe cineva ( care-i cade la indemana, mai ales la ora de dormit) sa ii citeasca "Caperucita Roja"- a se intelege Scufita Rosie.
  7. Nu poate adormi daca cel de alaturi nu se lasa "mangaiat" la sprancene pana ce Mos Ene se instaleaza confortabil pe genele ei.
  8. Urmareste sa scurteze viata sapunului ori de cate ori are ocazia, pentru ca poate deschide singura robinetul la bideu.
  9. E cababila sa stea chiar si 2 ore pe olita in timp ce absoarbe din priviri pe Pocoyo, Dora la Exploradora sau Bob Esponja.
  10. Ii place sa tipe si sa faca tot ce nu are voie ¿caracteristic copiilor sau zodiei?


Un comentariu:

  1. tipatul tare , cat mai tare, cel mai tare pe diferite tonalitati e specific copiilor mici :) pregatiti timpanele sufleteste ca mai au de indurat :)

    RăspundețiȘtergere