marți, 22 iunie 2010

Se apropie

....luna lui cuptor, mijlocul verii, vacanta, sfarsitul cursului de gradinita si in primul rand marea serbare a Dianei.
Vineri e seara cea mare a micutilor studiosi cu varste intre 1 si 3 ani. Se termina cursul, dar nu se inchide gradinita, inca mai este inca o luna intreaga de joaca, muzica, desene animate,dar fara fise, fara studiu. Apoi in august va fi vacanta.
Dar sa revin...clasa Dianei va dansa pe mult mediatizata Thriller-M. Jackson, o melodie ce i-a picat cu tronc educatoarei anul acesta, desi e grea pentru varsta de 2 anisori si de altfel si bizara, avand in vedere imaginile videoclipului.
Au fost si pareri contradictorii, dar nu suficiente pentru a o schimba, cauza fiind non-prezenta parintilor la reuniune ori pareri care au spus "mi-e indiferenta melodia".
Eu, la inceput, am fost de acord, apoi dupa dezbateri am realizat ca fetita mea gingasa, balaie si bineinteles cea mai cea, se va transforma intr-un zombi.
Dar nu am mai putut scoate un "NU" si m-am conformat.
Aceasta inseamna ca "printesa" va aparea costumata in zombi, machiata si afisand un look de speriat. Aici voi contribui eu, in masura stiintei; deja am reusit sa gasesc o bluza si un blug vechi si cu ajutorul foarfecei si al temperei a iesit ceva semi-real.
Imi mai ramane sa fiu hair stylist si make-up artist in ziua cu pricina.
Sa vina serbarea!
Ca abia o astept...dar cu sentimente de mare emotie pentru desfasurarea teatrala, cu sentimente de regret pentru trecerea fugitiva a timpului, cu sentimente de nostalgie pentru amintirea primului dans de sfarsit de an...

2 comentarii:

  1. interesant ce melodie a ales, mi se pare total nepotrivita, Eli ar plange daca si-ar vedea colegii zombi...
    Sa vedem si noi poze, anul trecut am fost plini de emotie la prima serbare a Dianei si cu gura pana la urechi, din acte imi aduc aminte
    va imbratisam!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumosss! Abia asteptam pozele si filmuletele postate aici pe blog :D Petrecere frumoasa si vacanta placuta Dianei prin august... oricum ne mai citim :D

    RăspundețiȘtergere