duminică, 10 octombrie 2010

O seara

Astazi a fost o zi semi-insorita, dupa alte doua reci si ploioase. Am mers in vizita la unchiu" sa-i ducem cadoul, intrucat de ziua lui nu am putut. Ne-am jucat cu pisoiul si am stat la palavre mai mult in casa.
Asta nu a fost deloc obositor pentru Diana , prin urmare nu si-a consumat energia si nu a avut somn la amiaza. 
Seara  a venit pe nesimtite, ca deja suntem in octombrie si la 20.00 e oarece intuneric. Diana a cinat devreme si la 21 fara era in cadita. Dupa sapuneala cu gel de levantica relaxant (m-am gandit eu ca poate o sa doarma bine asa), a trecut ea la sapunit jucariile de apa.

 Saracele jucarii au ceva timp de viata "acvatica", dupa cum reiese din fotografie. Ratusca- mama, ajunge, de obicei, "sa inghita" ratustele- pui, pe ciocul cat gura de crocodil incap foarte usor.
 Puii de ratusca sunt atat de spalati incat nu mai au ochisori.
Ceva mai rezistente sunt broscutele, dar e ceva normal, sunt in mediul lor si de multe ori scapa de samponare.
Avem in vedere achizitionarea de noi jucarii pentru baita si cu parere de rau va trebui sa renuntam la unele prea-uzate si prea-spalate.
 Cred ca dupa asa o balaceala , osteneala se arata pe ochisorii Dianei. Sta linistita la "coafat", la cremuit si imbracat.
 Seara se incheie cu nelipsitul "Bob Esponja" si o portie buna de laptic!
Noapte buna!

2 comentarii:

  1. Ce seara frumoasa!
    Imi place parul ei proaspat spalat si coafat.La fel de lung esti si al Sofiei,dar ca e foarte cret si se scurteaza la spate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mi-a placut!
    Somn usor!
    Asa patim si noi, daca nu ne consumam energia, nu prea dormim bine.

    RăspundețiȘtergere