marți, 16 noiembrie 2010

De-ale noastre

Brrrrr !
Daca in Romania noiembrie isi face de cap incat dezorienteaza si ursii (stire de la tele), aici are cu totul alta fata, adica pe cea potrivita , credem noi.
E deja frig, miros de aer iernatic. La amiaza, desi straluceste de zor, cand nu te uiti la el, soarele te stramba pe furis aratandu-si dintii.
Dupa ce  Diana iese de la gradi, avem la dispozitie nu mai mult de 2 ore pentru o plimbarica prin parc sau pe la tobogane. Seara se lasa repede si odata cu ea si frigul.
De felul ei, Diana e mai calduroasa, (mostenite "taticeasca") nu prea ii simti manutele reci si nu prea zice ca-i e frig, ar prefera sa stea mai mult afara ; insa eu , exact invers, daca mi se racesc mainile, deja ma simt inghetata si trag de copil sa mergem spre casa.
Ieri am mers "la parc" - vorba lu" aia mica - , dar nu prea a folosit ustensilele, de joaca, ne-am plimbat pe alei in cautare de conuri. Sunt cam ciudati pinii pe aici (ca nu sunt brazi), pastreaza conurile pentru ei, nu le lasa sa cada. Si cele pe care le-am mai gasit pe ici pe colo sunt inchise,netede adica nu au petalele zburlite. In fine, am gasit vreo 4-5 pe care avem de gand sa le lustruim si infrumusetam pentru a le agata in bradutul de Craciun.
Speram sa ne apucam de treaba ca in curand bate Mosul la usa.

2 comentarii:

  1. Ha,ha si eu sunt friguroasa!Noroc ca pe la noi inca e foarte cald.Ce cumintele sunteti,v-ati si apucat de treaba.Adevarul e ca timpul zboara si hop vine si mosul.Sa aveti mult spor!In alta ordine de idei ai mai incercat la coment.?Nu stiu ce are,am luat setarile la "mana",nu-mi dau seama de ce face figuri.Va pup cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos,incep pregatirile de Craciun!Ce-mi place mie perioada asta!
    De frig, si eu sufar,am probleme cu circulatia periferica.Se zice ca ar fi buna Ginkgo Biloba pentru asta,dar n-am incercat.
    Va pup si spor la adunat conuri!Mi-ai dat o idee excelenta,sa vad ce gesesc si eu prin parc.

    RăspundețiȘtergere