vineri, 5 noiembrie 2010

Por favor,

una bolsita de gusanitos chiquita y un cicle de Bob Esponja.
In traducere: "va rog, o punga mica de pufuleti si o guma ( de mestecat) cu Bob Esponja"....asa o auzi pe  Diana  in magazinul de dulciuri de langa noi. Cu 15 centi in manuta intra singurica , uneori chiar dupa tejghea (baiatul o cunoaste), iar eu stau si o astept afara, mai ales cand am si plasa de cumparaturi.
Cererea mai contine cateodata si o acadea, dar inca avem in stoc acasa.
Intamplarea are loc aproape zilnic, la plecare sau la intoarcere.

6 comentarii:

  1. Pai te mai miri ca intarzi dimineata?Da gumita nu e buna!Cred ca e tare dulce!O vede baiatul dupa tejghea sau vede doar manuta intinsa?Pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubita mica,ce dulce este!Bravo ei ca se descurca!Pupam Diana papacioasa de pufuleti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce fetita mare si descurcareata ai :)! Foarte frumos ca stie ce vrea si, mai ales, ca e politicoasa in formularea cererii. Felicitari mamicii! Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Puiul tatii e destept,educat si descurcaretz!Bravo !!!! Bravo,bravo bravo!Si mereu asa sa fii,scumpa mea iubita !

    RăspundețiȘtergere
  5. haha, Beatrice, dimineata nuuuuu....vorbeam de iesiri la plimbare.Stiu ca e dulce gumita, dar pe langa altele ce le papa alti copii, sunt fericita cacere doar atat.Pai nu o vede peste tejghea, ca ea intra dupa.
    Oana, BB, multumim...toate vin la timpul lor.
    Anonim...stim ca cioara isi lauda puii...hahaha..te pupam

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut, sunt Marius Calugaru de la www.blogatu.ro si te contactez din partea site-ului http://tarajucariilor.ro/. Iti propunem un link exchange cu blogul tau, pe care l-am vizitat si pe care il consideram potrivit ca partener. Noi vom organiza in curand un concurs pentru blogurile de parinti, cu premii deosebit de tentante :) Nu numai acesta este motivul pentru care iti propunem un parteneriat, ci si pentru ca ne place continutul blogului tau. Ce iti propunem noi, mai exact? Sa adaugi linkul http://tarajucariilor.ro/ cu titlul Jucarii pe blogul tau iar noi te vom adauga pe site-ul nostru, la link exchange http://www.tarajucariilor.ro/links si pe blogul http://www.tarajucariilor.ro/blog/. Este in regula? Asteptam raspunsul tau pe aceasta adresa de e-mail! Vom reveni cu noi propuneri :)

    Marius - http://www.blogatu.ro

    Tara Jucariilor - http://www.tarajucariilor.ro

    RăspundețiȘtergere