luni, 12 decembrie 2011

Curand

Afara, zi placuta , dar rece. Oras impodobit, vazut frumos pe inserate, luminat, cu stelute din beculete si ornamente de Craciun.Si totusi, trandafirul meu e imbobocit. Si bulbii de lalele au incoltit si cu putina indrazneala vor iesi luna asta sau poate in ianuarie. Dar nu in martie cand ar trebui. O sa le asez in casa, sigur le e mai bine. Sau nu, poate le place mai mult afara!
In casa, e caldut si atunci ma simt ca in casa bunicii, iarna, cand focul sobei duduia si era plin de bine.
Imi plac geamurile aburite si incetosate,care nu lasa sa se vada afara, ma lasa sa visez la o zapada intinsa.
Curand o sa impodobim bradutul nostru ecologic; si o sa sa miroase imbietor a sarmalute si a cozonac; si o sa fie cald si or sa cante colinde !

3 comentarii:

  1. Asa! Asa sa fie! Sa va fie numai de bine la toti 4!

    RăspundețiȘtergere
  2. E cea mai mare bucurie impodobirea bradului alaturi de copil. La noi deja s a intamplat, colindele canta in varianta radio toata ziua, iar seara, cand se intoarce copilul de la gradinita, in varianta lui. A invatat atat de multe incat tind sa cred ca le-a invatat pe toate acolo. Imi vine sa le imbratisez pe doamnele educatoare :).
    vavaly

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept eu sa impodobim bradutul, Diana ma tot intreaba cand. O s-o facem cam cu o saptamana mai devreme, de obicei il faceam in ajun, era mai multa magie. Vedem noi.

    RăspundețiȘtergere