sâmbătă, 24 aprilie 2010

Placinta cu spanac, bacon si praz - mmmm


Ingrediente:
2 cepe
2-3 tulpini de praz
3 catei usturoi
un pahar smantana
3 oua
2-3 linguri crema de branza (din comert)
jumatate kg de spanac (proaspat sau congelat)
8-10 felii de bacon
aluat foietaj(din comert)

Fierbeti spanacul si il strecurati bine, apoi il tocati.
Ceapa o taiati pestisori, prazul feliute si usturoiul la fel. Puneti totul la calit si sarati.
Baconul se taie cuburi.
Separat, amestecati smantna cu crema de branza si ouale, sarati si piperati dupa gust.
Uniti intr-un vas toate ingredientele.
















Imbracati o tava in aluat de foietaj si lasati marginile asa incat sa formeze o tarta. Turnati compozitia. Puneti tava in cuptorul prealabil incalzit si lasati-o intre 30-45 minute sa se coaca la 180-190 grade.
Produsul finit arata asa:

Sper sa va placa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu