luni, 14 februarie 2011

DE SAN VALENTIN

   Eu nu sunt de acord cu aceasta sarbatoare imprumutata, al meu sot mult mai mult decat mine, desi toata lumea cu mic cu mare o sarbatoreste. Daca as fi fost in Romania mi-ar fi placut sa tin Dragobetele, adevarata sarbatoare a iubirii romanesti. Dragostea si iubirea trebuiesc demonstrate in fiecare zi, indiferent de marimea faptei. Se spune ca fericirea o obtii din lucrurile mici, mai ales daca sunt facute / create cu dragoste.

Daaar, cum am un copil de trei ani care e intr-o continua absorbtie de lucruri noi, evenimente si se plictiseste repede de orice (ca mai toti copiii), am hotarat sa mai omoram cumva o parte a timpului de stat in casa , intrucat vremea e tare imbufnata, iar norii s-au intristat pana la lacrimi.
Asadar, am hatarat sa ii facem o surpriza lui tati, respectiv sotului, cu ocazia acestei zile.
I-am explicat Dianei ca azi e ziua indragostitilor "SAN VALENTIN"  in limba mai bine stiuta de ea , si noi il iubim tare pe tati si o sa-i pregatim un mic cadou: o sa facem lucru manual, ceva simplu,  ca pentru un copil de varsta ei. Am cumparat o coala rosie, restul le-am avut in casa.

Am desenat perechi de inimioare si le-am lipit intre ele cu buretel dublu adeziv si le-am pus codite din betisoare de frigarui. Stau foarte frumos intr-un pahar colorat , sper sa-i placa lui tati ca rezultat al muncii noastre.



 Pe restul colii ne-am jucat cu diverse marimi de inimioare, pe care apoi le-am decupat. Diana a pus fiecareia buretelul adeziv. Locul acestor inimioare poate fi oricare.


4 comentarii:

  1. Da, pana la urma e buna orice sarbatoare ne mai scoate un pic din rutina zilnica atata timp cat o sarbatorim fara sa ne lasam coplesiti de marketingul aferent..in plus dragostea trebuie sarbatori in fiecare zi, asa e:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate,nici eu nu sarbatoresc,insa imi place atmosfera creata.Foarte frumoase inimile,mai ales ca-s facute cu drag.Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos, un moment de creativitate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, ce sa facem daca traim in lumea in care bine o descrie The Way I Am , ne conformam.
    Multumim de aprecieri

    RăspundețiȘtergere