sâmbătă, 5 februarie 2011

Din nou," mami, tati si Diana"-mica familie impreuna



Un soare imbietor imi gadila fata dimineata, dar blocuri inalte ma impiedica sa vad rasaritul.
Etajul superior da posibilitatea unei vederi diversificate si ample, iar zarea imi ofera splendoarea nemarginitei mari.
Interiorul e destul de dragut, inca lucram cumva la acest aspect, dar vom reusi sa-l facem cald si primitor odata cu aducerea lucrurilor personale. Cu siguranta va arata locuit atunci cand in fiecare coltisor va sta aruncata o jucarie sau o hainuta.
In randuri mari, cam asa e descrierea noii locuinte, speram sa fie pentru timp indelungat ; si sa ne juate D-zeu sa ne acomodam pe toate planurile, sa cunoastem oameni buni , sa primim acelasi respect de care am avut parte si pana acum, iar marimea acestui oras sa ne dea sanse in aspectul profesional.
In alta ordine de idei, cel mai important e ca suntem din nou impreuna, toti trei si, fiind asa, ne vom simti bine si indiferent de loc: va fi casa noastra.

4 comentarii:

  1. Asa sa fie! Multa liniste si armonie in noul loc! Sunteti impreuna si sanatosi, asta conteaza cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur pentru voi ca sunteti impreuna,iar toate dorintele tale sa se implineasca.Mult noroc si fericire in noul vostru cuibusor.Va pupam cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acomodare cat mai usoara iti doresc, desi sunt sigura ca va fi asa, si mult noroc pe toate planurile. Te pup cu drag si mai asteptam vesti de la tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa va acomodati usor.Asa e , cnd formula e completa toate trec mai usor.Multa sanatate si liniste in casuta voatra!

    RăspundețiȘtergere