duminică, 26 august 2012

Aceasta vara


Trecu jumatatea lui august, luna ultima a verii, insa anotimpul meu de suflet nu s-a terminat. Soarele e in putere sa incalzeasca nisipul si apa, sa le faca numai bune pentru concedii si zile libere.
Doar ziua s-a mai zgarcit. Inserarea coboara mai devreme peste parcuri, peste blocuri si strange tipetele de copii inainte ca acestia sa fie obositi.
Vacanta e pe sfarsite, vecinii se aduna la casele lor dupa concedii, copiii, nerabdatori sa inceapa scoala, sa-si reintalneasca vechii colegi sau sa-si faca altii noi.

Timpul trece neobosit.
Micuta mea creste ca fat frumos, cantarul o arata bine hranita; cu ochisorii care tind sa ramana albastri, isi urmareste mereu surioara, parca asteptand sa mai fie chinuita.


Diana, draga mea fetita, prima mea mandrie, isi arata constant dragostea, se acomodeaza usor cu statutul de sora, stropind pe ici pe colo cu gelozie intemeiata. Mi-a crescut si ea, parca prea repede, imi reduce din sarcini, pana si dusul ei zilnic intra doar in atributia ei.
Acusi le vad de manuta, una in grija celeilalte, apoi complotand amandoua ca sa-si atinga telul !



As vrea ca sa nu se termine vara aceasta, timp liber, timp de lenevit, de plimbari, de stat impreuna, de role, de sarituri si chitaieli, de rasetesi sarituri, timp de evenimente, timp de sarbatoriri, timp de bine !

3 comentarii: