luni, 27 august 2012

Nunta de zahar sau de fier

Iti aduci aminte cum ne-am intalnit?
Era seara, ai ciocanit la usa camerei noastre...motivul nu-l mai stiu...imbracat cu haina neagra din piele, tuns extrem de scurt, cum ti-e obiceiul si acum si mi te-ai recomandat "Danut". Nu-i asa?!
Nu cred sa ma fi impresionat ceva anume , nici macar nu stiu cat te-am privit...eram preocupata cu mutatul, noul servici si altele. Apoi ai plecat. Ai revenit la inceputul anului urmator, in ianuarie...si atunci ne-am cunoscut; ceva ne-a legat, chiar daca nu eram lipiti unul de altul, ci apaream ca fiind doar prieteni.
Ti-aduci aminte cum m-ai facut sa te invit la o pizza si chiar sa si platesc eu invitatia?!! Asta nu se purta pe atunci...dar eu ma consideram moderna, desi nu ma asteptam sa ma si lasi sa -mi cheltui banii. Incaltasem o pereche de pantofi cu toc cui, de abia mergeam, dar impresia era importanta...oare de ce as fi dorit sa te impresionez?!
Ne-am vazut fiecare de viata un timp, desi ne placeam tacit, poate! Nu am recunoscut nici unul sau poate nu a fost asa?!!
Apoi usor, s-a cladit idila, impreuna fiind printre straini, incepand sa ne descoperim, acceptand calitatile si defectele unul altuia, presarand scene de gelozie, de suparare, de imbufnare, pentru ca iertarile sa fie mai dulci si mai .. cu efecte pozitive. Asa au trecut doi ani si ne-am decis sa ne unim destinele legal, fara sa gandim la consecinte, fara prea multe planuri, doar traind ziua si momentul.
Ai vrut sa ma surprinzi cu o infatisare a ta pe care inca nu o stiam, de romantic, sa ma ceri de nevasta pe malul oceanului...si asa a fost..doar ca , din greseala, am descoperit inelul inainte sa faci tu pasul...de atunci imi zici stricatoare de surprize, pentru ca nu prea iti ies..; dar totusi ai continuat, mai mult obligat de circumstanta si ai ingenuncheat, si ai zis"esti de acord sa-ti iei un sot care sa vina mereu beat acasa, sa te bata, sa te chinuie, sa..sa...(numai nedorite)pentru restul vietii tale?"



 Si eu am zis un DA hotarat, cu lacrimi in ochi, sub arsita soarelui de amiaza, langa o sticla de sampanie, cu un inel care nu voia sa intre pe deget, sub vazul incetosat al celorlalti ce erau cu noi, amandoi imbratisandu-ne in genunchi, pe nisipul fierbinte si cu oceanul nesfarsit inaintea noastra.
Si am organizat o nunta , cea mai frumoasa, in numai doua saptamani, si ne-am simtit la fel de bine ca si invitatii, fara griji si stres de miri, doar fericiti.



Si asa ne-au ajutat cerurile, an de an, tot mai uniti si mai impliniti, pana astazi, ce implinim 6 si cu credinta si dragoste si binecuvantare, asa ne fie mereu, sa imbatranim impreuna si sa ne vedem implinita familia asa cum ne dorim cu ajutorul bunului Dumnezeu!

La multi ani draga sot, la multi ani noua si familiei noastre!

Ps: LA MULTE LUNITE, draga noastra Isabela, ce azi implinesti o luna de cand ne-ai umplut vietile, cele trei, ce te asteptau !

4 comentarii:

  1. La multi ani fericiti! :) sa va iubiti mereu.
    ... 2 saptamani pentru o nunta?? wow! sunteti tari! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ultumim; da, ca nunta religioasa nu era in plan, ne-am decis atunci

    RăspundețiȘtergere
  3. LA MULTI ANI inainte,plini de bucurii,fericire si impliniri !:* :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos!!!Multa fericire si viata lunga sa aveti,alaturi de minunatele voastre copile.

    RăspundețiȘtergere