sâmbătă, 6 februarie 2010

PORTIA ZILNICA DE VIATA

O primesc in fiecare zi, in zorii zilei, ori la 9, ori la 2 ori la 22 si nu-mi lipseste nici in intunericul noptii…da, vorbesc de “portia zilnica de viata” , care de fapt corespunde unui nume: DIANA.
"Diana" , origine straveche, dar inseamna femeie puternica , inseamna numele unei zeite, a vanatorii, a padurilor si a Lunii.
Acest nume divin il avem pe buze in fiecare zi pentru ca in familia noastra avem o astfel de zeita si va spun adevarul, pentru ca desi are doar 2 anisori, isi dezvaluie deja caracterul puternic, aproape de neclintit, iubeste animalutele (fie si de plus), ii plac natura si iarba ce ii lasa urme pe pantofiorii albi si toate astrele ceresti sunt pentru ea “Luna”.
Prin suflul ei respiram si noi, langa lacrima ei plangem si noi, odata cu ea, radem si noi, prin ea si pentru ea traim. Avem oaza de viata din care sorbim si care ne mentine. Ne motiveaza trairea pe acest pamant si “umbrirea" acestuia care nu mai e in zadar.


Am primit un dar pentru iubirea noastra, incomparabil cu altele, plin insufletire si energie.


Ne angajam pe viata sa-l iubim , sa-l ocrotim, sa-l alinam, sa il veghem , sa-l sfatuim, sa-l indrumam, dandu-ne silinta sa ne facem cat mai bine meseria de parinti.


2 comentarii: