joi, 21 aprilie 2011

Si Paste si cumetrie....

In mai putin de 3 zile o sa fim intr-o mini-vacanta. Mergem in sud, in Montilla sa ne vedem rudele si prietenii. Diana abia asteapta sa-l vada pe tito (unchiu") si pe draga ei , Bea (fosta bona). Zice ca ii e dor de tito Ionut, de Claudia, de Bea, de Marisol, de Lola, de fosta Seño, de amica ei Ana si de toti fostii colegi de clasa.
In afara de asta, un motiv in plus e finuta noastra, careia i se face petrecerea de botez, iar noi, in calitate de nasi, ii vom face baita de botez. Suntem in pregatiri si aranjamente vestimentare, cu oarecare adaosuri, in functie de cum va fi timpul, foarte putin pretentioase, avand in vedere ca petrecerea va fi intr-un spatiu comod, cu iesire in natura si probabil cu gratare in curte. Ma gandesc ca pana la urma vom termina tot in blugi, tricouri si incaltari comode. Dar cum se spune..."intrarea" conteaza.

tinuta finutei
a Dianei (cu optiuni)


a mea
a lui tati, probabil
 Pana atunci, ne preparam fizic si sufleteste pentru un drum cu masina de aproape 11-12 ore. Punctul forte va fi tati, pentru ca lui ii va reveni 80% din lungimea soselelor. Asta e, ce sa-i fac daca si-a scos permisul inca din frageda tinerete!
Detalii despre calatorie...dupa Paste !

3 comentarii:

  1. Ce frumos!Sa aveti sarbatori minunate,chiar daca e drumul greu.Pupam fetele si Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatoari frumoase si pline de lumina. Felicitari pentru finuta :)! Imi plac tinutele alese si, in special, asorte-ul mami / Diana ;). Va pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase tinutele voastre si imi place mult ideea cu spatiul comod. Bravo.
    Distractie placuta si drum bun va doresc.
    Sarbatori fericite si multa sanatate!!!

    RăspundețiȘtergere