sâmbătă, 14 mai 2011

Aniversari nuptiale

Se aniverseaza 33 de ani de casnicie a parintilor mei: MULTI ANI sa aveti impreuna si de-acum inainte, cat mai linistiti, presarati de cat mai multe bucurii si impliniri sufletesti, dragii mei parinti.
Ca o coincidenta, astazi se casatoreste si cea care mi-a fost cea mai buna prietena din copilarie, adolescenta si chiar facultate, insa cu parere de rau, nu ii pot fi alaturi. Anii  ce au trecut si distanta au diminuat legaturile prieteniei noastre, insa un telefon, un mesaj, o convorbire tot mai exista arareori. Cu toate ca nu am fost prezente nici una la casatoria celeilalte, ne-am bucurat de urari impreuna.Asadar, CASATORIE DE PIATRA si multi ani impreuna pe acest drum ales, draga Ioana.


La astfel de evenimente mereu se intampla ( mai mult ca sigur) ca noi, doamnele sa ne readucem aminte cu nostalgie de ziua in care am pasit la altar sau am imbracat rochia alba, iar domnisoarele sa viseze la randul lor, la acea zi cand vor valsa sfioase pe cantecul drag alaturi de ales si vor arunca buchetul domnisoarelor nerabdatoare si dornice de a se casatori.
Nunta mea a fost "rapida", adica rapid gandita si la fel de rapid organizata, insa evenimentul a durat la fel ca unul obisnuit. Nu am avut timp sa traiesc emotiile si ingrijorarile specifice inainte de nunta, atunci cand intri in febra pregatirilor, care la unele cupluri incep cu luni sau chiar un an inainte.Ce rost atata agitatie? Cu sau fara lumanarica inconjurata de flori din fata fiecarui invitat, cu sau fara bulele de sapun ce plutesc deasupra in timpul valsului, eu mi-am trait experienta intr-un continuu vis si fara sa-mi dau seama cu adevarat ca sunt in centrul atentiei. M-am simtit extraordinar, mereu am fost cu zambetul pe buze (remarca de final a tatalui meu) si nu am avut nici un motiv de grija ca ar lipsi ceva sau ca ar fi prea mult nu stiu ce.
A iesit perfect si asa am trait momentul la timpul respectiv. Si la fel de perfecte au trecut 57 de luni de atunci.
Visez la aniversarea nuntii (noastre)de argint si de ce nu, de aur si sper sa traiesc evenimentele la fel de impecabil.




7 comentarii:

  1. La multi ani tuturor sarbatoritilor vostri!
    Casa de piatra in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi sarbatoritilor !!!
    Ai fost o mireasa tare frumoasa, sa stii. :)
    Ai perfecat drepate cu privire la agitatia de dinainte. Nu se merita, o spun ca o patita. Esti o norocoasa. Casa de piatra!

    RăspundețiȘtergere
  3. Loredana, multumesc.
    Lillee, esti o draguta, multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. la multi ani parintilor tai!
    :X
    iar tu...ai fost o mireasa superba!
    casa de piatra si sa ne pui poze si de la aniversarea nuntii de argint. sunteti un cuplu care se completeaza atat de frumos.
    stiu cum e cu agitatia de dinaintea nuntii, am trecut si eu prin asta anul trecut in septembrie..si parca m-am agitat prea mult si inainte si in ziua respectiva..ar fi trebuit sa ma relaxez mai degraba decat sa-mi fac fel si fel de ganduri de cum o sa iasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc @thequestioare-dar ce s-a intamplat cu blogul tau, oare esti cine cred eu ???sau ma insel

    RăspundețiȘtergere
  6. Multi ani inainte atat voua cat si parintilor vostrii, sa fiti fericiti, impliniti si sanatosi:) sa va bucurati de lucruri frumoase impreuna.

    RăspundețiȘtergere