sâmbătă, 27 august 2011

Bucuria Dianei

Se spune ca unii sufera de depresia post-vacanta. Noi nu ne-am incadrat, pentru ca oricum zilele nostre de "bine" au fost in prelungire. Mai ales ca am avut si musafir care trebuia tratat si nu stiu cum s-a facut si s-a putut ca si tati a mai beneficiat de zile festive, chiar si doua la rand. Buna treaba, nu?
Musafir ne-a fost Bea, prietena si bona Dianei de demult. Draga de ea , numai vacanta nu a avut, Diana exploatand-o la maxim. Tot ajutorul de care avea nevoie trebuia sa fie acordat de Bea, pana si la baie. Apoi fata mea "a uitat" si sa manance singura, pentru ca avea cine sa ii sufle in mancare sau mai bine-zis, intre cornite. Doar zicea "Bea imi da!", "cu Bea vreau!","ma joc cu Bea" si tot asa a tinut-o sapte zile.
Nu am vizitat atat cat mi-am propus, am vazut doar vreo doua-trei locuri noi. In schimb am reusit "s-o bronzam" putin ca era ca branza. Jumatate din zile am fost la soare, la mare sau la piscina, am dus-o si la munte, am vazut un parc cunoscut si faimoasa fantana magica din Barcelona.
Speram ca s-a simtit bine, macar putin, si daca a fost asa, va mai dori sa vina si alta data la noi din placere, dupa cum i-am spus si ei.
Aseara am condus-o la aeroport, iar Diana a adormit pe drum.
A mai dormit un timp si acasa, dupa ce ne-am intors, dar la trezire si-a dat seama de absenta lui Bea. S-a dus sa vada si sa se convinga, apoi in camera ei si a inceput sa planga de mahnire si de tristete. Noua ni se rupea inima de mila, iar tati a mangaiat-o si a consolat-o. Oare ce era in inimioara ei mica... insa stim ca in caracterului ei puternic, exista si o parte sensibila. Cu putin timp inainte spusese fetei: "daca pleci, o sa plang si o sa fiu trista!" 
Va mai trece putin timp plin de amintiri si intrebari, speram ca pregatirile pentru scoala si noua etapa din viata ei sa o ajute.

Alinarea ei va fi in fotografii pana la urmatoarea revedere:


















2 comentarii:

  1. Nu stiam ca am ajuns pe acolo :D (glumesc) !Ma bucur pentru printesa ca s-a distrat,s-a simtit bine,dar in acelasi timp imi pare rau pentru ea,stiu ca sufera pentru despartire.Va urez sa treceti cu bine peste moment.Va pup si imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
  2. Off, mititica de ea. Cred ca suferi si tu pe langa ea. Dar va trece si va fi bine. Va pup.

    P.s. La multi ani voua.

    RăspundețiȘtergere