vineri, 24 septembrie 2010

In asteptare

1, 2, 3, 4, 5 zile si am scapat de stat singura; in curand se intorc Diana si tati. Casa e ordonata, curata, toate stau la locul lor. Dar numai maine nu e miercuri si  din nou toate vor fi dezordonate, insa nu conteaza. Abia astept sa o iau de la cap. S-ar zice ca nu sunt normala, dar asa simt. E urata singuratatea, mai ales cand ai cu cine imparti viata.
Imi amintesc de timpul de la sfarsitul facultatii, abia asteptam sa am serviciul meu, sa ajung sa stau linistita in casa mea, sa savurez  cafeaua de dimineata cu ziarul alaturi...toate voiam sa le fac singura. Acum gandesc exact contrariul: imi place sa iau micul dejun in familie, imi place sa stau de vorba cu sotul meu, imi place sa vad stangaciile Dianei si sa rad de perlutele scoase, sa am mereu pe cineva sa-mi spuna ca ma iubeste si sa am pe cine strange in brate cu toata dragostea.
Am avut zilele astea numai pentru mine, am lenevit, am cutreierat magazine, am putut lipsi de acasa o zi intreaga fara nici o grija, am putut vedea un film cap-coada...toate astea m-au odihnit.

Desi am inceput numaratoarea inversa, dorul e la fel de mare si asteptarea la fel de coplesitoare.

4 comentarii:

  1. Mariana,sincer iti spun,tare mi-as dori macar juma' de zi numai pentru mine sau macar o noapte pe care s-o dorm toata.Dar sunt convinsa ca, si de s-ar intampla minunea,n-as sti sa folosesc acel timp.
    Iti doresc sa treaca repede cele 5 zile,iar reintalnirea sa fie asa cum ti-ai dorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. intradevar, cam prea multa ordine la voi.
    va doresc numai bine si revedere frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mamica de Robi si Sofia, ai mare drepatate, cand ai primul timp liber nu stii cum sa-l folosesti si se pierde facandu-ti griji si plangandu-ti de mila...atunci cand se mareste perioada libera, iti dai seama ca faci ceea ce nu ai timp cand esti cu copiii.

    RăspundețiȘtergere
  4. haha,Loredana, esti haioasa.Multumim devizita

    RăspundețiȘtergere